Adobe Audition για Mac – Λήψη δωρεάν (2021 τελευταία έκδοση)

Download Free Adobe Audition για Mac – Λήψη δωρεάν (2021 τελευταία έκδοση)

Adobe Audition για Mac είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων που περιλαμβάνει πολλαπλές τροχιές, κυματομορφή και φασματική οθόνη για δημιουργία, μίξη, επεξεργασία και επαναφορά περιεχομένου ήχου. Ένας επαγγελματικός σταθμός εργασίας ήχου για macOS! Αυτός ο ισχυρός σταθμός εργασίας ήχου έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει παραγωγή βίντεο ροές εργασίας και φινίρισμα ήχου – και προσφέρετε ένα στιλβωμένο μείγμα με καθαρό ήχο. Γνωρίστε το καλύτερο εργαλείο καθαρισμού ήχου, αποκατάστασης και επεξεργασίας ακριβείας της βιομηχανίας για σχεδιασμό βίντεο, podcasting και ηχητικών εφέ. Εύκολα και αυτόματα αναδιάταξη οποιουδήποτε τραγουδιού ώστε να ταιριάζει σε οποιαδήποτε διάρκεια με το Remix in Adobe Audition CC. Λάβετε βέλτιστες πρακτικές για τη διόρθωση ήχου, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου χρήσης της οθόνης φασματικής συχνότητας, του πίνακα διαγνωστικών, των εφέ και άλλων.

Χαρακτηριστικά και καλύτερες στιγμές

Γρήγορη, ακριβής επεξεργασία
Δουλέψτε γρήγορα με δεκάδες εξοικονόμηση χρόνου επεξεργασία ήχου λειτουργίες όπως ομαδοποίηση κλιπ, προεπισκόπηση επεξεργασίας, προβολή δεικτών για όλα τα αρχεία στον πίνακα Μαρκαδόρων και άλλα.

Τέντωμα κλιπ σε πραγματικό χρόνο
Stretch κλιπ μη καταστρεπτικά σε πραγματικό χρόνο. Προεπισκόπηση αλλαγών και ρυθμίσεων και απόδοση για αποτελέσματα υψηλότερης ποιότητας. Η λειτουργία Varispeed ρυθμίζει την ταχύτητα και το βήμα μαζί.

Ισχυρά εφέ
Σχεδιάστε νέους ήχους με ισχυρά εφέ όπως Generate Tones, Graphic Phase Shifter, Doppler Shifter και Notch Filter.

Ισχυρή δρομολόγηση εφέ και υποστήριξη VST3
Αυξήστε την ευελιξία για μίξη και δρομολόγηση καναλιών εφέ. Βελτιώστε τη συμβατότητα προσθηκών τρίτων και ανοίξτε τις επιλογές για νέα εφέ με συμβατότητα VST3.

Εργαλεία για αποτελεσματική διαχείριση συνεδριών
Διαχειριστείτε τις περιόδους λειτουργίας αποτελεσματικά με το πρόγραμμα περιήγησης πολυμέσων για εύκολη προεπισκόπηση και εισαγωγή στοιχείων, το πεδίο γρήγορης αναζήτησης στον πίνακα αρχείων, προσαρμόσιμα πρότυπα συνεδρίας και πολλά άλλα.

Μηχανή ήχου υψηλής απόδοσης
Επιταχύνετε την επεξεργασία ήχου με μια γρηγορότερη μηχανή ήχου, είτε ανοίγοντας και αποθηκεύοντας αρχεία, επεξεργάζοντας εφέ πολλαπλού πυρήνα είτε επεξεργάζοντας πολλές συνεδρίες.

Διαισθητικό περιβάλλον χρήστη
Απολαύστε μια εύχρηστη διεπαφή με πίνακες χώρου εργασίας που συνδέονται και ομαδοποιούνται για βέλτιστη οργάνωση, καθώς και χρήσιμα εργαλεία ανάλυσης φάσης και ένα ισχυρό πάνελ Mixer.

Ο αριθμός κομματιών περιορίζεται μόνο από την ισχύ της CPU
Εγγραφή, επεξεργασία και μίξη όσων στερεοφωνικών κομματιών μπορεί να χειριστεί η CPU σας. Αλλαγή μεγέθους κομματιού ξεχωριστά για να εστιάσετε στα κομμάτια που χρειάζεστε.

Εγγενή εφέ ήχου
Εφαρμόστε εγγενή εφέ ήχου, όπως το DeHummer, το DeEsser, το Speech Volume Leveler και το Surround Reverb για εργασία με 5.1 έργα surround.

Ισχυρά γλυκαντικά εργαλεία
Διορθώστε γρήγορα τα προβλήματα ήχου με το εργαλείο Adaptive Reduction Reduction και τα διαγνωστικά, όπως το DeClicker ή το πινέλο θεραπείας ήχου για την επίλυση οπτικών προβλημάτων ήχου.

Εφέ βελτιώσεις ροής εργασίας
Επεξεργασία και αναπαραγωγή ήχου ενώ ταυτόχρονα προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις για πολλαπλά εφέ. Πειραματιστείτε με ρυθμίσεις εφέ, ενώ κάνετε επιλογές ή τροποποιήσεις στο Waveform Editor.

Ομαδοποίηση κλιπ
Επεξεργαστείτε πολλά κλιπ ταυτόχρονα, ακόμα κι αν δεν ανήκουν στην ίδια ομάδα. Χρησιμοποιήστε τη νέα δυνατότητα “Αναστολή ομάδων” για να κάνετε αλλαγές σε μεμονωμένα κλιπ ενώ διατηρείτε την ομαδοποίηση.

Αγαπημένα στο Rack Εφέ
Εφαρμόστε τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους συνδυασμούς εφέ αποθηκεύοντάς τους ως Αγαπημένα.

Γρήγορη και ευέλικτη επεξεργασία παρτίδας
Βελτιώστε τη ροή εργασίας σας με γρήγορη επεξεργασία παρτίδας που μπορεί να μετατρέψει αρχεία σε νέες μορφές ή δείγματα τιμών και να εφαρμόσετε τα Αγαπημένα ανά πάσα στιγμή.

Περικοπή στην επιλογή
Κάντε τα μήκη κλιπ να ταιριάζουν αυτόματα με μια επιλογή με τη νέα εντολή Trim to Selection στο Multitrack Editor.

Γρήγορη γροθιά
Γρήγορη διάτρηση στις διορθώσεις εν κινήσει καθώς εγγράφεστε ξανά: Εναλλαγή του κουμπιού εγγραφής για διάτρηση και έξοδο όσες φορές θέλετε.

Πολλά πρόχειρα
Διατηρήστε πολλές επιλογές στη μνήμη για γρήγορη πρόσβαση στον ήχο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε επανειλημμένα.

Διαχείριση συντόμευσης πληκτρολογίου
Προσαρμόστε τη ροή εργασίας σας και αυξήστε την παραγωγικότητα ρυθμίζοντας τις συντομεύσεις πληκτρολογίου πιο εύκολα.

Προβολή βίντεο με δυνατότητα σύνδεσης
Εντοπίστε και κόψτε το βίντεο με την οθόνη βίντεο με δυνατότητα προσαρμογής και δυνατότητα αλλαγής μεγέθους. Αναπαραγωγή αρχείων QuickTime και κλιπ προεπισκόπησης με επεξεργασία μετ ‘επιστροφής Adobe Premiere Pro λογισμικό.

Ευέλικτη μέτρηση
Προσαρμόστε τη μέτρηση I / O για να ταιριάζει στη ροή εργασίας σας. Παρακολουθήστε κορυφές και κοιλάδες, χρησιμοποιώντας τμήματα LED ή συνεχή έξοδο, καθώς και στερεοφωνικά και πολυκάναλα κομμάτια και συνεδρίες.

Μετρονόμος
Διατηρήστε το χρόνο με ακρίβεια πότε εγγραφή ήχου με τον Μετρονόμο.

Άθροισμα σε Μονο
Ελέγξτε γρήγορα τη μίξη σας για προβλήματα φάσης με την εντολή Άθροισμα σε Μονο.

Αυτόματη ανάκτηση τίτλων CD
Συμπεριλάβετε αυτόματα ονόματα κομματιών CD κατά την εισαγωγή από CD ήχου.

Συμπιεστής αναλογικού μοντέλου
Ελέγξτε τη δυναμική, προσαρμόστε την ένταση και κυριαρχήστε τις μίξεις σας με ακρίβεια πολλαπλών ζωνών. Δώστε μπάσο και ντραμς, επιτρέποντας στα φωνητικά σας να σπρώξουν ολόκληρο το μείγμα.

Η μίξη ήχου στέλνει και παρεμβάλλει
Λάβετε μεγαλύτερη ευελιξία ανάμειξης δημιουργώντας αποστολές σε διπλά σήματα που δρομολογούνται σε διαφορετικά εφέ. Προσθέστε μια αποστολή για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό μείγμα για παρακολούθηση ακουστικών.

Εφέ σε όλα τα κανάλια και τα λεωφορεία
Προσθέστε εφέ στο κύριο κανάλι και ακούστε τα αποτελέσματα πριν από την ανάμιξη σε ένα μόνο αρχείο.

Παρακολούθηση εισόδου σε πραγματικό χρόνο
Ακούστε τις εισόδους ήχου κατά την εγγραφή, συμπεριλαμβανομένων των εφέ που εφαρμόζονται στο κομμάτι εισόδου. Στη συνέχεια, τροποποιήστε τις παραμέτρους μετά την εγγραφή, εάν θέλετε.

Αποζημίωση καθυστέρησης προσθήκης
Προσθέστε φίλτρα και εφέ σε κομμάτια και λεωφορεία σε ολόκληρη την αλυσίδα σήματος χωρίς να χτυπήσετε κομμάτια εκτός συγχρονισμού.

Επιλογές ταξινόμησης στον πίνακα “Αρχεία”
Ταξινόμηση αρχείων στον πίνακα “Αρχεία” με κοινά πεδία μεταδεδομένων, όπως Όνομα, Τύπος πολυμέσων, Ποσοστό δειγματοληψίας και άλλα.

Ρυθμίσεις λίστας αναπαραγωγής
Δοκιμάστε διαφορετικές εκδόσεις μιας ρύθμισης προτού δεσμεύσετε τις αλλαγές. Αναπαραγωγή με οποιαδήποτε σειρά και επανάληψη συγκεκριμένου αριθμού φορών.

Μαζική επεξεργασία
Επιταχύνετε τις κουραστικές εργασίες με τη μαζική επεξεργασία. Αφήστε το Adobe Audition για macOS 2020 να αυτοματοποιήσει τις τελευταίες λειτουργίες, όπως η μετατροπή του ρυθμού δειγματοληψίας ή της μορφής αρχείου πολλαπλών αρχείων.

Πολλαπλή μίξη
Συνδυάστε πολλά κομμάτια διαλόγου, μουσικά κρεβάτια και SFX έως δημιουργήστε υποβλητικά soundtracks. Αυτοματοποιήστε την ένταση και μετακινήστε τα κλιπ ή ολόκληρα κομμάτια.

Εφέ Guitar Suite
Τελειοποιήστε τον ήχο σας με εφέ κιθάρας αναλογικού μοντέλου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κιθάρες ή άλλα όργανα.

Ισχυρά εφέ DSP
Πολωνικά και βελτιώστε τον ήχο με επαγγελματικά εφέ που εκμεταλλεύονται τη δύναμη της υποστήριξης VST και Mac Audio Units.

Πίνακας ιστορικού
Επεξεργαστείτε, τακτοποιήστε και ανακατέψτε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε σε προηγούμενες καταστάσεις χρησιμοποιώντας τον πίνακα Ιστορικό.

Ισχυρή διόρθωση βήματος
Διορθώστε τα προβλήματα βήματος αυτόματα ή με χειροκίνητο έλεγχο. Συγκρίνετε τις ρυθμίσεις του βήματος με το πρωτότυπο στην προβολή Spectral Pitch Display.

Αυτόματη ευθυγράμμιση ομιλίας
Γρήγορη ευθυγράμμιση και αντικατάσταση του διαλόγου τοποθεσίας με ηχογραφήσεις στούντιο, ακόμη και με θορυβώδη κομμάτια παραγωγής. Διορθώστε τα προβλήματα συγχρονισμού χειλιών εύκολα και γρήγορα.

EUCON και άλλη υποστήριξη επιφάνειας ελέγχου
Εργαστείτε με επιφάνειες ελέγχου που χρησιμοποιούν πρωτόκολλα Mackie Control και Mackie Logic, καθώς και επιφάνειες ελέγχου Avid Artist Series με εγγενή υποστήριξη EUCON.

Αυτοματισμός παραμέτρων
Αυτοματοποιήστε ολόκληρες μίξεις με λειτουργίες αυτοματισμού παραμέτρων εγγραφής, μανδάλωσης και αφής.

Επεξεργασία προεπισκόπησης με επιλεκτική παράλειψη
Οι διαγραφές προ-πτήσης και οι ρυθμίσεις βελτιστοποίησης ακούγοντας μόνο το pre-roll και post-roll γύρω από μια επιλογή.

Άμεση επεξεργασία ιδιοτήτων κλιπ
Τοποθετήστε γρήγορα κλιπ εισάγοντας ακριβείς τιμές έναρξης ή λήξης μέσω των ιδιοτήτων κλιπ. Εισαγάγετε τιμές βασικού καρέ απευθείας σε φακέλους και λωρίδες αυτοματισμού.

Κυματομορφή και φασματική επεξεργασία
Επεξεργαστείτε τον ήχο χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή προβολή κυματομορφής ή την οθόνη φασματικής συχνότητας που διευκολύνει την απομόνωση και την αφαίρεση του ανεπιθύμητου θορύβου.

Ισχυρά διαγνωστικά ήχου
Ολοκληρώστε τον ήχο με αυτοπεποίθηση με τις οπτικές δυνατότητες Ανάλυση Συχνότητας και Στατιστικές Amplitude, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε και να εξαλείψετε ανωμαλίες.

Εφέ πινέλου και πινέλου επούλωσης σημείων
Κάντε επιλογές ελεύθερης μορφής με το εργαλείο επιλογής πινέλου και εφαρμόστε εφέ σε αυτά. Χρησιμοποιήστε το Spot Healing Brush για αυτόματη επιδιόρθωση κλικ, αναδυόμενων και άλλων θορύβων.

Προσαρμοστικό εργαλείο μείωσης θορύβου
Αφαιρέστε έξυπνα το θόρυβο που αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων κραυγών, βομβητών και χρωματιστού θορύβου από ανεμιστήρες ή αεροπλάνα.

Φασματική αναπαραγωγή για επιλεγμένες συχνότητες
Απομονώστε εύκολα τον θόρυβο. Επιλέξτε μια περιοχή στην φασματική προβολή και παίξτε ακριβώς αυτήν την περιοχή ή παίξτε τα πάντα εκτός από αυτήν την περιοχή.

Εργαλείο λάσου στην οθόνη φασματικής συχνότητας
Επιλέξτε εύκολα την περιοχή που θέλετε κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας χώρου-συχνοτήτων χρησιμοποιώντας το οικείο εργαλείο Lasso που βρίσκεται σε άλλο Πλίθα εφαρμογές.

Οθόνη λογαριθμικής φασματικής συχνότητας
Χρησιμοποιήστε την επιλογή λογαριθμικής εμφάνισης στο Spectral Frequency Display για να αυξήσετε την ορατότητα των χαμηλότερων συχνοτήτων.

Ευέλικτες επιλογές ανάμειξης
Απολαύστε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο για να συνδυάσετε ολόκληρη τη συνεδρία σας, μόνο επιλεγμένα κλιπ ή ένα καθορισμένο εύρος.

Ευέλικτες επιλογές εξόδου
Παραδώστε και αρχειοθετήστε τα έργα σας με ευέλικτες επιλογές παράδοσης, όπως έξοδο σε CD ήχου, αρχειοθέτηση συνεδρίας που αποθηκεύει όλα τα αρχεία και άλλες επιλογές ανάμειξης.

Αναπαραγωγή βίντεο HD
Εισαγωγή και αναπαραγωγή βίντεο HD χωρίς διακωδικοποίηση.

Υποστήριξη για συστήματα αυτοματισμού ραδιοφώνου
Εργαστείτε απρόσκοπτα με συστήματα αυτοματισμού ραδιοφώνου, χρησιμοποιώντας μια βελτιωμένη προβολή ραδιοβιομηχανίας μεταδεδομένων RIFF, AES Cart Chunk και MPEG-1 Layer 2 υποστήριξη ήχου.

Πλαίσια απλοποιημένων μεταδεδομένων και δεικτών
Προβάλετε και επεξεργαστείτε μεταδεδομένα XMP, συμπεριλαμβανομένων σχήματος BWF, Cart Chunk και Radio Industry RIFF, επιτρέποντας αυτοματοποιημένες ροές εργασίας εντός του λογισμικού Adobe Creative Suite Production Premium και άλλων συστημάτων παραγωγής.

Τυπική συμμόρφωση Loudness
Ταιριάξτε την ένταση με τα πρότυπα έντασης ήχου ITU BS.1770-2 για ένταση και θόρυβο διαφήμισης.

Επεξεργασία μετ ‘επιστροφής
Διαβιβάστε μεμονωμένα κλιπ και μίξεις πολλαπλών τραγουδιών από το Adobe Premiere Pro στο Adobe Audition 2020 ή στείλτε ακολουθίες Adobe Premiere Pro στο Adobe Audition CC για πλήρη δημιουργία soundtrack.

Ανταλλαγή έργου με NLE και DAW
Μετακίνηση συνεδριών μεταξύ του εργαλείου και του Εργαλεία Avid Pro χρησιμοποιώντας ενσωματωμένες λειτουργίες εισαγωγής και εξαγωγής OMF στο λογισμικό. Κοινή χρήση αρχείων με Apple Final Cut Pro 7 μέσω XML.

Εγγενής υποστήριξη 5.1 καναλιών
Επεξεργαστείτε αρχεία πολλαπλών καναλιών και συνδυάστε έργα surround χρησιμοποιώντας το Surround Panner στη Mixer View, καθώς και το εφέ Surround Reverb και Amplify, ένα αποτέλεσμα πολλαπλών καναλιών.

Ευρεία υποστήριξη μορφής ήχου και βίντεο
Εισαγωγή, αναπαραγωγή, μετατροπή και μίξη στις πιο δημοφιλείς μορφές βίντεο και ήχου, συμπεριλαμβανομένων των FLAC, OGG, HE-AAC, WMA, MPEG-1 Layer 2, RAW και άλλα.

Υποστήριξη για περισσότερες ταχύτητες καρέ
Εργαστείτε με όλους τους τύπους βίντεο με ευρύτερη υποστήριξη για πολλές μορφές βίντεο και ρυθμούς καρέ, όπως 23.976 και 59.94fps.

Σετ εργαλείων ήχου πολλαπλών πλατφορμών
Εγγραφή, μίξη, επεξεργασία και διαχείριση του ήχου σας με ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων ήχου πολλαπλών πλατφορμών: Το AdobeAudition CS6 εκτελείται εγγενώς σε macOS καθώς και σε Windows.

Επαγγελματικές μορφές ήχου
Δημιουργήστε αρχεία υψηλής ανάλυσης 24 ή 32-bit με ρυθμούς δειγμάτων έως 192kHz.

Σημείωση: Δοκιμαστική έκδοση 7 ημερών.

Διατίθεται επίσης: Λήψη του Adobe Audition για Windows

Download Last Version: Adobe Audition για Mac – Λήψη δωρεάν (2021 τελευταία έκδοση)
Free 2021

Download tags: #Adobe #Audition #για #Mac #Λήψη #δωρεάν #τελευταία #έκδοση